Hvor bør jeg bo ved Roccantica, IT?

I 2018 har vi 293 feriehus du kan velge blant i nærheten av Roccantica. Med blant annet 81 Hus og 81 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Roccantica finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Roccantica?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 81 Hus i Roccantica. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Roccantica, finner du:

 • Villaer: 81 selvforsynte ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 79 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 79 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hus på landet/gods og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Roccantica?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 185 ferieboligene med basseng vi har i Roccantica. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Velg en feriebolig for turen din til Roccantica

  Opplev den unike karakteren til Roccantica ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

  Opplev den fantastiske naturen i Roccantica

  Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil ikke Roccantica skuffe deg. Dette er et par av områdets mest bergtakende naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Marmorfallene (25,5 km)
  • Lago del Turano (23,7 km)
  • Lago di Piediluco (23,7 km)