Hvor bør jeg bo ved Kanaloa at Kona, Kailua-Kona?

I 2019 har vi 112 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kanaloa at Kona. Med blant annet 105 Leiligheter/sameie og 6 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kanaloa at Kona finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Kanaloa at Kona?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Kanaloa at Kona – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Opihihale: 143 ferieboliger
 • Kona Palisades: 182 ferieboliger
 • Kahaluu Bay: 693 ferieboliger
 • Kona Paradise: 31 ferieboliger
 • Alii Heights: 205 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Kanaloa at Kona?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 105 Leiligheter/sameie nær Kanaloa at Kona. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Kanaloa at Kona, finner du:

 • Villaer: 6 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Kanaloa at Kona?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 112 ferieboligene med basseng vi har nær Kanaloa at Kona. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Kanaloa at Kona?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 112 ferieboliger med onlinebooking og 93 med øyeblikkelig bekreftelse nær Kanaloa at Kona. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Kanaloa at Kona!

   Utforsk reisemål rundt Kanaloa at Kona