Guide til reisemålet

Paw Paw og området rundt venter på deg med sin hyggelige lokalbefolkning

Nyt blant annet vin når du drar til Paw Paw. De som reiser hit setter stor pris på den hyggelige lokalbefolkningen i byen. Når du drar hit vil du dessuten få flotte restauranter, spennende butikker og flotte innsjøer. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Paw Paw

Håper du på å finne de beste tingene å se og gjøre når du er i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt som gjør Paw Paw til et så morsomt sted å feriere. Her er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Cheshire Hills golfbane (24,4 km)
  • Milham Park Golf Club (26,5 km)
Transport

Transport i og rundt Paw Paw

Flyplassen som ligger nærmest er Kalamazoo, Michigan (AZO-Kalamazoo-Battle Creek internasjonale flyplass). Herfra er det bare 27,8 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Paw Paw, MI, US?

I 2019 har vi 66 feriehus du kan velge blant i nærheten av Paw Paw. Med blant annet 43 Hus og 17 Sommerhus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Paw Paw finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Paw Paw?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Paw Paw. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Cheshire Hills golfbane: 694 ferieboliger
  • Western Michigan University (universitet): 69 ferieboliger
  • Bangor Station: 833 ferieboliger
  • Sauganash Golf Club: 99 ferieboliger
  • Milham Park Golf Club: 66 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Paw Paw på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Paw Paw?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 43 Hus i Paw Paw. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Paw Paw, finner du:

  • Sommerhus: 17 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 17 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 17 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Leiligheter/sameie og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Paw Paw?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med basseng vi har i Paw Paw. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.