Hvor bør jeg bo ved Florida Gulf Coast, US?

I 2019 har vi 26 466 feriehus du kan velge blant i nærheten av Florida Gulf Coast. Med blant annet 12 275 Leiligheter/sameie og 10 140 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Florida Gulf Coast finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i Florida Gulf Coast?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Florida Gulf Coast, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Cape Coral: 7 093 ferieboliger
 • Tampa: 1 575 ferieboliger
 • Fort Myers Beach: 8 026 ferieboliger
 • Clearwater Beach: 1 152 ferieboliger
 • Pelican: 1 384 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Florida Gulf Coast! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Florida Gulf Coast?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Florida Gulf Coast med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Cape Coral: 7 093 ferieboliger
 • Tampa: 1 575 ferieboliger
 • Fort Myers Beach: 8 026 ferieboliger
 • Clearwater: 6 101 ferieboliger
 • Sarasota: 6 434 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Er det mulig å finne ferieboliger i nærheten når jeg flyr til Florida Gulf Coast?

Ja, selvfølgelig! Utleierne våre tilbyr et stort utvalg av selvforsynte ferieboliger nær flyplassene. Blant flyplassene med et bredt utvalg av selvforsynte ferieboliger i Florida Gulf Coast, finner du:

 • Venice, Florida (VNC-Venice kommunale flyplass): 4 903 selvforsynte ferieboliger
 • St. Petersburg, FL (SPG – Albert Whitted): 7 856 selvforsynte ferieboliger
 • Tampa, Florida (TPF-Peter O. Knight): 1 189 selvforsynte ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du leter etter ferieboliger i nærheten av andre flyplasser.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Florida Gulf Coast?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Florida Gulf Coast. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • USF Baseball Stadium: 699 ferieboliger
 • Greens of Manatee Golf Club: 7 328 ferieboliger
 • USA Fleamarket: 785 ferieboliger
 • Big Cat Habitat and Gulf Coast Sanctuary: 5 523 ferieboliger
 • Eagle Ridge golfklubb: 8 677 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Florida Gulf Coast på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie på Floridas sentrale gulfkyst

Sør-Florida er kjent for hvite strender, palmer og fornøyelsesparker. Temperaturene holder seg generelt i 20-gradene året rundt, gjennomsnittstemperaturen er rett over 20 om vinteren og rett under 30 om sommeren. En reise til Floridas sentrale gulfkyst vil være perfekt for de som ønsker mulighten til gøy og moro i enorme fornøyelsesparker, samtidig som de ønsker sjøluft og palmer og hvite strender. Det er det eneste stedet i USA som har et tropisk klima og er derfor et perfekt feriested for sol og bading!

Severdigheter i nærheten av ditt feriehus i Sør-Florida

Ta med kokosnøttoljen og spill volleyball på Miami Beach. Her er det all slags sportslige aktiviteter for aktive strandløver, og det er opp til deg om du vil holde deg på sanden eller nedi vannet. Hva med en snorkletur i det krystallklare vannet som aldri blir kaldere enn 22 varmegrader eller kanskje et surfekurs slik at du virkelig kan bli ett med Sør-Floridas bølger? Når du har fått kjenne saltvannet i ansiktet og den varme sanden mellom tærne, vil du kanskje dra videre til en av Sør-Floridas mange nasjonalparker? Tampa Bay er også meget populært for turister, gjennom sommermånedene juni til august kan barna få dra til Adventure Island, eventyrøya for hele familien med live musikk, underholdning og sol. Mens du er i Tampa Bay har du også muligheten til å utforske Floridas akvarium. Akvariet byr på et fantastisk innblikk i tropisk dyreliv under vann, og har badetilbud som barna vil like. Pakk derfor svømmetøyet med når dere besøker! Musikkscenen har også mye spennende på festivalkalenderen; i Tampa Bay, i mai-måneden og gjennom sommeren er området et trekkplaster for alle musikkinteresserte. Besøk også byen Fort Myers på den vestlige siden av Sør-Florida, ikke så langt unna din leilighet på Floridas sentrale gulfkyst. Her ligger Edison and Ford, et museum som byr på historiske bygninger og ikke minst, historiske nydelige hager. Dra til Dry Tortugas nasjonalpark som kun er tilgjengelig via sjøfly eller båt, før du kanskje sitter i tribunen og får med deg den erkeamerikanske sporten, baseball. Sør for Tampa Bay finner du den kulturrike byen Sarasota, kjent for sine vakre strender. På idylliske øyer i Mexico-golfen uten for Sarasota-kysten blir besøkende møtt med den hviteste sand som går an. En av disse strendene heter Siesta Beach og er kåret til Amerikas fineste sandstrand der den ligger på Siesta Keys. Her kan du grave føttene ned i sand, som består av mest av pulverisert korall, noe som gjør sanden så hvit.

Kulturtilbud i nærheten av din feriebolig på Floridas sentrale gulfkyst

På ferie på Floridas sentrale gulfkyst har man det aller beste av fornøyelsen. Her er alle barns, og mange voksnes, drømmeland, i Flordias egen Disney World. Den familievennlige fornøyelsesparken er åpen hele året, og gjø at barna kan ha Mikke Mus, Snøhvit og karuseller, i nærheten av en feriebolig på Sør-Floridas gulfkyst. En reise til Floridas gulfkyst er ideelt for filminteresserte, eller de med interesse for amerikansk kultur. kan man begi seg ut på en oppdagelsesreise i Universal Studios. Her kan man få guidede turer fra filmsett til filmsett, og vandre gjennom flykrasj og krigssett, og se hvor og hvordan amerikanerene skaper sine store blockbustere.

Spis & drikk på ferie på Floridas gulfkyst

Sør-Florida er ikke et sted du trenger å gå sulten. Generelt er USA kjent for å være en smeltedigel av kulinariske kulturopplevelser, og Sør-Florida vil ikke skuffe. I juni-måned holdes festivaler hvor du kan smake på Sør-Floridas nærliggende øyers spesialiteter. Dette inkluderer et stort spekter karibianske smaker, perfekt for deg som ønsker å smake mat fra tropiske områder. Karibiansk mat, lette, deilige salater å nyte ved stranden, og saftige burger er noe av det du kan sette tenna i når du befinner deg ved ditt feriehus på Floridas gulfkyst.

Slik kan du reise til Sør-Floridas kystlinje

Sør-Florida er av gode grunner et meget populært reisemål for interesserte turister. Reisende har gode alternativer for varierte reisetilbud når de vil stoppe innom sin ferieleilighet i Sør-Florida. Orlando internasjonale flyplass (OIS) ligger 16 kilometer sør for sommer-byen Orlando, og herfra er det muligheter for buss, shuttle, taxi eller å leie en bil videre til din leilighet på Floridas sentrale gulfkyst. Eller kanskje du vil suse bortover kysten på sykkel? Floridas gulfkystlinje er et perfekt sted for å sykle, og det finnes flere sykkelstasjoner hvor man får leie sykkel.

Utforsk reisemål rundt Florida Gulf Coast

Cape Coral
7 093 ferieboliger
Tampa
1 575 ferieboliger
Fort Myers Beach
8 026 ferieboliger
Clearwater
6 101 ferieboliger
Sarasota
6 434 ferieboliger
Naples
7 490 ferieboliger
Siesta Key
4 046 ferieboliger
Fort Myers
7 851 ferieboliger
Indian Rocks Beach
4 748 ferieboliger
Safety Harbor
3 389 ferieboliger
Port Charlotte
1 848 ferieboliger
St. Pete Beach
4 039 ferieboliger
Bonita Springs
4 813 ferieboliger
Bradenton
5 775 ferieboliger
Treasure Island
4 784 ferieboliger
Anna Maria
3 309 ferieboliger
Largo
6 354 ferieboliger
Madeira Beach
4 894 ferieboliger
Indian Shores
5 254 ferieboliger
Bradenton Beach
3 584 ferieboliger