Guide til reisemålet

Solsona venter på deg med sin rike kultur

Nyt områdets kultur, historie og monumenter med en feriebolig i Solsona som base. De som reiser hit setter stor pris på den hyggelige lokalbefolkningen i byen. Når du drar hit vil du dessuten få ostebutikker, nydelige hager og spennende museer. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Solsona

Håper du på å finne ting å gjøre i området? Ta en tur ut fra ferieboligen og sjekk ut alt det som gjør Solsona så unikt. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

  • Ribera Salada Golfbane (9,6 km)
  • Port del Comte Skiresort (20,3 km)
  • Port del Comte golfbane (20,5 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Solsona

Fly til La Seu d'Urgell, den nærmeste flyplassen, 39,5 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du også fly til Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass), som ligger 89,7 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Solsona, ES?

I 2019 har vi 135 feriehus du kan velge blant i nærheten av Solsona. Med blant annet 8 Hus og 10 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Solsona finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Solsona?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 8 Hus i Solsona. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Solsona, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 10 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 19 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 95 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Solsona?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 116 ferieboligene med basseng vi har i Solsona. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.