Guide til reisemålet

Lysekil vil trollbinde deg med sin hyggelige lokalbefolkning

Områdets monumenter og interessante museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Lysekil. Den hyggelige lokalbefolkningen er også noe de som reiser hit setter pris på. Byen kan dessuten by på sjøutsikt, fersk sjømat og fine parker. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Lysekil

Er du på utkikk etter ting å gjøre i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og utforsk alt det som er så gøy med Lysekil. Dette er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

 • Havets hus akvarium (0,8 km)
 • Nordens Ark (18,6 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Lysekil

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil ikke Lysekil skuffe deg. Dette er noen av områdets mest bergtakende naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Stangehuvud naturreservat (1,1 km)
 • Gullmarsbaden (2 km)
 • Strandpromenaden (28,6 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Lysekil

Fly til Trollhättan (THN-Vanersborg), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 53,6 km unna sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Lysekil, SE?

I 2019 har vi 159 feriehus du kan velge blant i nærheten av Lysekil. Med blant annet 132 Hus og 14 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Lysekil finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Lysekil?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Lysekil. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Lysekil kirke: 264 ferieboliger
 • Stangehuvud naturreservat: 259 ferieboliger
 • Havets hus akvarium: 265 ferieboliger
 • Gullmarsbaden: 272 ferieboliger
 • Rabbalshede stasjon: 163 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Lysekil på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Lysekil?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 132 Hus i Lysekil. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Lysekil, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 14 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 4 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 6 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Lysekil?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 94 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Lysekil. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.