Guide til reisemålet

Dra til Llangollen med sin hyggelige lokalbefolkning

Nyt blant annet kirker når du drar til Llangollen. Denne byen har herlige båtturer, gode kanoforhold og et fantastisk uteliv og tiltrekker seg mange besøkende, og den hyggelige lokalbefolkningen og de fotgjengervennlige gatene gjør den bare enda mer sjarmerende. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Llangollen

Er du på utkikk etter ting å gjøre i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt som gjør Llangollen til et så morsomt sted å feriere. Her er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

 • Llangollen veteranjernbane (4 km)
 • Park Hall The Countryside Experience (14 km)
 • Chester golfklubb (33,7 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Llangollen

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Llangollen et ypperlig sted å reise. Dette er et par av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Llangollen kanalsti (4,1 km)
 • Lake Vyrnwy (26,3 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Llangollen

Flyplassen som ligger nærmest er Liverpool (LPL-John Lennon). Den ligger 49,7 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Llangollen, GB?

I 2019 har vi 455 feriehus du kan velge blant i nærheten av Llangollen. Med blant annet 244 Hytter og 244 Sommerhus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Llangollen finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Llangollen?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Llangollen. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Llangollen kanalsti: 786 ferieboliger
 • Llangollen veteranjernbane: 772 ferieboliger
 • Llangollen Bridge: 774 ferieboliger
 • Valle Crucis klosterkirke: 819 ferieboliger
 • Dewa Roman Experience interaktivt museum: 936 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Llangollen på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hytter i Llangollen?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 244 Hytter i Llangollen. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Llangollen, finner du:

 • Sommerhus: 244 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 244 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 165 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Låver og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Llangollen?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 8 ferieboligene med basseng vi har i Llangollen. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.