Guide til reisemålet

Porto Recanati vil trollbinde deg med sin luksus

Sjøen og de fantastiske omgivelsene vil garantert gjøre turen til Porto Recanati uforglemmelig. Besøkende elsker den hyggelige lokalbefolkningen og at de får oppleve flotte restauranter. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Porto Recanati

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil ikke Porto Recanati skuffe deg. Her er noen av områdets mest bemerkelsesverdige naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Conero regionpark (10,5 km)
  • Sassi Neri-stranden (11,8 km)
  • Monte Conero (12,4 km)
Transport

Transport i og rundt Porto Recanati

Fly til Ancona (AOI-Falconara), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 31,6 km unna sentrum av byen.

Dersom du reiser med tog, så er hovedstasjonen i byen Porto Recanati stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Porto Recanati, IT?

I 2019 har vi 460 feriehus du kan velge blant i nærheten av Porto Recanati. Med blant annet 252 Leiligheter/sameie og 97 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Porto Recanati finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Porto Recanati?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 252 Leiligheter/sameie i Porto Recanati. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Porto Recanati, finner du:

  • Hus: 97 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 63 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 252 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Porto Recanati?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 84 ferieboligene med basseng vi har i Porto Recanati. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.