Finn sted – Libramont-Chevigny

Hvor bør jeg bo ved Libramont-Chevigny, BE?

I 2018 har vi 196 feriehus du kan velge blant i nærheten av Libramont-Chevigny. Med blant annet 122 hus og 11 villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Libramont-Chevigny finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Libramont-Chevigny?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Libramont-Chevigny. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Libramont stasjon: 292 ferieboliger
 • Sachy stasjon: 36 ferieboliger
 • Rochefort-Jemelle stasjon: 950 ferieboliger
 • Linay stasjon: 39 ferieboliger
 • Orval klosterkirke: 127 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Libramont-Chevigny på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie hus i Libramont-Chevigny?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 122 hus i Libramont-Chevigny. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Libramont-Chevigny, finner du:

 • Villaer: 11 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter: 10 selvforsynte ferieboliger
 • Gårdshus: 6 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som slott og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig på landsbygda i Libramont-Chevigny?

Absolutt! Homeaway har 57 ferieboliger på landsbygda til leie i Libramont-Chevigny. Du har også mange andre muligheter i Libramont-Chevigny og omegn, som:

 • I en landsby: 54 ferieboliger
 • Ved skibakkene: 13 ferieboliger
 • På en golfresort: 10 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Libramont-Chevigny?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 26 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Libramont-Chevigny. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Besøkende elsker Libramont-Chevigny for sine landlige omgivelser

  Nyt områdets kultur, underholdning og slott med en feriebolig i Libramont-Chevigny. Denne byen er kjent for det vakre landskapet og de landlige omgivelsene, og i tillegg til for å ha muligheter for kajakkpadling, et trivelig elveområde og et fantastisk uteliv. Vurderer du å leie en feriebolig? Da får du ofte fullt utstyrt kjøkken og god internettilgang, og du finner også koselige ferieboliger med peis.

  Attraksjoner i og rundt Libramont-Chevigny

  Besøker du Libramont-Chevigny for første gang, og lurer på hva du bør se? Besøkende som er på leting etter kulturelle opplevelser i nærheten, kan ta turen til Amerikansk minnesmerke og Saint-Nicolas Lacuisine katedral eller få en lærerik kveld ved å dra til Det europeiske romfartssenteret eller Bastognes historiske sentrum. Benytt deg av den vakre naturen ved å ta en tur til Hans' huler. Kanskje har du også lyst å besøke Rochefort Chateau, La Roche-en-Ardenne slott eller Museum for Ardenneroffensiven.