Hvor bør jeg bo ved Chelsea, London?

I 2018 har vi 1,920 feriehus du kan velge blant i nærheten av Chelsea. Med blant annet 1,615 leiligheter og 283 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Chelsea finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Chelsea?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Chelsea. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Sloane Square: 11,926 ferieboliger
 • Royal Hospital Chelsea: 11,915 ferieboliger
 • Saatchi Gallery: 11,922 ferieboliger
 • Hyde Park: 12,219 ferieboliger
 • London Bridge: 12,109 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Chelsea på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Chelsea?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 1,615 leiligheter i Chelsea. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Chelsea, finner du:

 • Hus: 283 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 5 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Chelsea?

Absolutt! Homeaway har 444 ferieboliger i sentrum til leie i Chelsea. Du har også mange andre muligheter i Chelsea og omegn, som:

 • På en golfresort: 63 ferieboliger
 • Ved vannet: 11 ferieboliger
 • I en landsby: 4 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Chelsea?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 248 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Chelsea. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Chelsea venter på deg med sitt operahus

  Reis til Chelsea og nyt områdets kunst, historie og underholdning. Byen er kjent for spennende museer, fantastiske operaforestillinger og et rikt teatermiljø. Når du i tillegg har de urbane omgivelsene, er det vanskelig å bli skuffet. Kos deg med førsteklasses attraksjoner som Saatchi Gallery og Sloane Square. Dersom du har lyst på litt bedre plass, bør du vurdere å leie en feriebolig. Mange av utleieboligene har internettilgang, air condition og kjøkken.

  Attraksjoner i og rundt Chelsea

  Besøker du Chelsea for første gang, og lurer på hva du bør se? Noen av de familievennlige attraksjonene i området er London Dungeon, Stamford Bridge stadion og Sea Life London Aquarium. Ikke gå glipp av landemerker som Sloane Square eller unike kulturelle severdigheter som Saatchi Gallery og Royal Court Theatre. Benytt deg av de flotte strendene, som Thames Barrier Park, og flotte grønne områder som Sky Garden og South Park. Ta en shoppingtur til Harrods, Selfridges og Covent Garden Market. Har du planer om å se en kamp eller delta på et arrangement? Skaff deg billetter til Wembley stadion eller O2 Arena. Wimbledon tennisklubb og Twickenham stadion er et par av stedene du bør besøke hvis du er på jakt etter morsomme aktiviteter. Andre steder du bør få med deg når du er i området, er Natural History Museum, Buckingham Palace og Big Ben.