Hvor bør jeg bo ved Kensington, London?

I 2018 har vi 2,957 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kensington. Med blant annet 2,515 leiligheter og 403 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kensington finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Kensington?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Kensington. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • West Brompton stasjon: 11,940 ferieboliger
 • Science Museum, London: 11,936 ferieboliger
 • Palace Green: 11,936 ferieboliger
 • Royal Albert Hall: 11,936 ferieboliger
 • Kensington Roof Gardens: 11,945 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Kensington på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Kensington?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 2,515 leiligheter i Kensington. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Kensington, finner du:

 • Hus: 403 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 10 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Kensington?

Absolutt! Homeaway har 579 ferieboliger i sentrum til leie i Kensington. Du har også mange andre muligheter i Kensington og omegn, som:

 • På en golfresort: 86 ferieboliger
 • I en landsby: 4 ferieboliger
 • Ved vannet: 3 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Kensington?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 336 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Kensington. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Kensington venter på deg med sine historiske plasser

  Reis til Kensington og nyt områdets kunst, historie og arkitektur. Denne byen har spennende museer, nydelige hager og sightseeingmuligheter. Noe annet som tiltrekker besøkende er den hyggelige lokalbefolkningen og de urbane omgivelsene. Natural History Museum og Kensington Palace er to av de lokale attraksjonene her. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

  Attraksjoner i og rundt Kensington

  Har du tid til overs og lurer på hva du bør gjøre når du besøker Kensington? Ta med deg barna til London Dungeon, Stamford Bridge stadion og BT Tower. Ikke gå glipp av landemerker som Kensington Palace og Tower House eller unike kulturelle severdigheter som Natural History Museum og The Mosaic Rooms. Ta en tur til herlige grønne lunger som Sky Garden, South Park og Kensington Gardens. Ta en shoppingtur til Harrods, Westfield London kjøpesenter og Selfridges. Har du planer om å se en kamp eller delta på et arrangement? Skaff deg billetter til Wembley stadion eller Olympisk stadion. Wimbledon tennisklubb, Twickenham stadion og Speakers’ Corner er noen av stedene i området med morsomme aktiviteter. Andre steder du bør få med deg når du er i området, er Buckingham Palace, Big Ben og St. Paul's Cathedral.