Guide til reisemålet

Besøkende elsker Nenagh med sin rike kultur

Områdets kirker og kultur er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Nenagh. De som reiser hit setter stor pris på den hyggelige lokalbefolkningen i byen. Når du drar hit vil du dessuten få flotte restauranter, et fantastisk uteliv og avslappende spasentre. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Nenagh

Håper du å finne severdigheter å utforske i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og sjekk ut alt det som gjør Nenagh så unikt. Her er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum:

 • Portumna Forest Park (26,4 km)
 • Portumna golfklubb (26,6 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Nenagh

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil ikke Nenagh skuffe deg. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Lough Derg (15,1 km)
 • Portumna Forest Park (26,4 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Nenagh

Flyplassen som ligger nærmest er Shannon (SNN). Herfra er det bare 51,9 km til sentrum.

Dersom du foretrekker å ta tog, kan du dra til Nenagh Station.

Hvor bør jeg bo ved Nenagh, IE?

I 2019 har vi 66 feriehus du kan velge blant i nærheten av Nenagh. Med blant annet 24 Hus og 3 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Nenagh finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Nenagh?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Nenagh. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Nenagh Arts Centre: 105 ferieboliger
 • Nenagh Station: 104 ferieboliger
 • Nenagh Castle (slott): 106 ferieboliger
 • Lough Derg yachtklubb: 111 ferieboliger
 • Cloughjordan Station: 110 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Nenagh på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Nenagh?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 24 Hus i Nenagh. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Nenagh, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 3 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 33 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 33 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Nenagh?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med basseng vi har i Nenagh. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.