Hvor bør jeg bo ved Kona Makai, Holualoa?

I 2019 har vi 66 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kona Makai. Med blant annet 63 Leiligheter/sameie og 2 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kona Makai finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Kona Makai?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Kona Makai – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Keauhou: 1 812 ferieboliger
 • Kona Palisades: 186 ferieboliger
 • Kahaluu Bay: 684 ferieboliger
 • Alli Heights: 199 ferieboliger
 • Keauhou Mauka: 25 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Kona Makai?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 63 Leiligheter/sameie nær Kona Makai. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Kona Makai, finner du:

 • Villaer: 2 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Kona Makai?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 63 ferieboligene med basseng vi har nær Kona Makai. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Kona Makai?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 66 ferieboliger med onlinebooking og 52 med øyeblikkelig bekreftelse nær Kona Makai. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Kona Makai!

   Utforsk reisemål rundt Kona Makai