Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Redwitz an der Rodach

Opplev den unike karakteren til Redwitz an der Rodach ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Redwitz an der Rodach

Håper du å finne severdigheter å utforske når du er i området? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt det som gjør Redwitz an der Rodach så unikt. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

  • Obermain Therme (17,9 km)
  • Schloss Tambach viltpark (25,9 km)
Transport

Transport i og rundt Redwitz an der Rodach

Fly til Hof (HOQ-Hof-Plauen), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 47,6 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, er det også mulig å fly til Nürnberg (NUE-Nürnberg flyplass), som ligger 76,7 km unna.

Dersom du reiser med tog, så er hovedstasjonen i byen Redwitz stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Redwitz an der Rodach, DE?

I 2019 har vi 63 feriehus du kan velge blant i nærheten av Redwitz an der Rodach. Med blant annet 9 Hus og 50 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Redwitz an der Rodach finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Redwitz an der Rodach?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Redwitz an der Rodach. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Redwitz (Rodach) stasjon: 217 ferieboliger
  • Kronach stasjon: 234 ferieboliger
  • Steinach (Thür) Süd stasjon: 315 ferieboliger
  • Lichtenfels Schney stasjon: 209 ferieboliger
  • Bayersk bryggerimuseum: 307 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Redwitz an der Rodach på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Redwitz an der Rodach?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 9 Hus i Redwitz an der Rodach. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Redwitz an der Rodach, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 50 selvforsynte ferieboliger
  • Gårdshus: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 50 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Redwitz an der Rodach?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med basseng vi har i Redwitz an der Rodach. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.