Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Sogne

Oppdag den unike sjarmen til Sogne med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Sogne

Flyplassen som ligger nærmest er Kristiansand (KRS-Kjevik). Herfra er det bare 22,6 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Sogne?

I 2019 har vi 78 feriehus du kan velge blant i nærheten av Sogne. Med blant annet 51 Hus og 26 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Sogne finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Sogne?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Sogne. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Dyreparken i Kristiansand: 67 ferieboliger
  • Vennesla togstasjon: 80 ferieboliger
  • Kristiansand domkirke: 71 ferieboliger
  • Sjøsanden: 181 ferieboliger
  • Kristiansand togstasjon: 72 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Sogne på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Sogne?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 51 Hus i Sogne. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Sogne, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 26 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 25 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Sogne?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 4 ferieboligene med basseng vi har i Sogne. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.