Hvor bør jeg bo ved Skåne län, SE?

I 2018 har vi 600 feriehus du kan velge blant i nærheten av Skåne län. Med blant annet 538 Hus og 28 Bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Skåne län finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i Skåne län?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Skåne län, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Ystad: 88 ferieboliger
 • Malmö: 40 ferieboliger
 • Helsingborg: 22 ferieboliger
 • Ystad S: 63 ferieboliger
 • Osterlens golfbane: 173 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Skåne län! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Skåne län?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Skåne län med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Ystad: 88 ferieboliger
 • Malmö: 40 ferieboliger
 • Helsingborg: 22 ferieboliger
 • Kivik: 71 ferieboliger
 • Bastad: 110 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Er det mulig å finne ferieboliger i nærheten når jeg flyr til Skåne län?

Ja, selvfølgelig! Utleierne våre tilbyr et stort utvalg av selvforsynte ferieboliger nær flyplassene. Blant flyplassene med et bredt utvalg av selvforsynte ferieboliger i Skåne län, finner du:

 • Helsingborg (AGH-Angelholm): 154 selvforsynte ferieboliger
 • Malmö (JMM-Malmö Harbour helikopterflyplass): 55 selvforsynte ferieboliger
 • Helsingborg (JHE-Helsingborg helikopterflyplass): 51 selvforsynte ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du leter etter ferieboliger i nærheten av andre flyplasser.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Skåne län?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Skåne län. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Osterlens golfbane: 173 ferieboliger
 • Malmö bibliotek: 54 ferieboliger
 • Falsterbo-stranden: 38 ferieboliger
 • Öresunds golfklubb: 39 ferieboliger
 • Mölle golfklubb: 57 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Skåne län på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie i Skåne

Skåne er både det sørligste länet (fylket) i Sverige og også det som har varmest klima i gjennomsnitt. Her er det en mengde attraksjoner i tillegg til vakker natur, noe som gjør det til et glimrende sted å feriere i feriehus.

Skånes Beliggenhet

Skåne grenser i nord mot Halland og Småland, i øst og sør mot Blekinge og Østersjøen og mot vest av Øresund og Kattegat. Fra din feriebolig vil du finne at Skåne har et mangfold av ulike, skiftende landskap med skoger, åser og sletter. I sør og vest domineres landskapet av fruktbare landbruksområder, mens nordover er det store skoger, fremfor alt av bøk.

Severdigheter i Skåne

I Skåne er det mange severdigheter man kan oppleve fra sitt feriehus. Helsingborg byr på Sofiero Slott, kjent blant annet for sin samling av rododendron. Dessuten vil Fredriksdals Friluftsmuseum med sine 360 mål med mange unike miljø, bygninger og hager vise en reise bakover i tiden. I Höör finner du Skånes Djurpark med sine frittgående, nordiske dyr, barnezoo og vannrutsjebane. Lund byr på sin vakre og rikt utsmykkede Lunds Domkyrka fra 1000-tallet, mens Glimmingehus har Nordens best bevarte middelalderborg med metertykke murer, skyteskår og vollgraver.

Fritidsmuligheter i Skåne

Foruten alle fritidsmuligheter som ligger og venter på deg i Skånes vakre natur, slik som blant annet alle de fantastiske badestrendene som finnes mange steder, er det mange attraksjoner å reise til fra ditt feriehus. I Tomelilla ligger Skånes Sommerland med blant annet heftige vannrutsjebaner og grunne barnebasseng, stort tivoliland med karuseller, snille minibiler og mer råe gokarter. Du kan klappe søte geiter og se på stolte strutser, eller klatre, hoppe, ro eller padle i en lang rekke med aktiviteter. Brio Lekoseum ligger i Osby og er et museum hvor barn får lov å leke. Her er alt fra lekestuer til dataspill, modelljernbane og Barbierom.