Hvor bør jeg bo ved Kemijärvi, FI?

I 2018 har vi 52 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kemijärvi. Med blant annet 45 Hus og 4 Bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kemijärvi finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Kemijärvi?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Kemijärvi. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Chapel of The Northern Lights: 31 ferieboliger
 • Pyha-Luosto Visitor and Culture Centre Naava: 26 ferieboliger
 • Lampivaara Amethyst Mine: 31 ferieboliger
 • Pelkosenniemi Church: 26 ferieboliger
 • Pyhä-Luosto nasjonalpark: 31 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Kemijärvi på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Kemijärvi?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 45 Hus i Kemijärvi. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Kemijärvi, finner du:

 • Bungalower: 4 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 4 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 4 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Ettromsleiligheter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Kemijärvi?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 17 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Kemijärvi. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Nyt Kemijärvis landskap med idylliske innsjøer

  Opplev Kemijärvi og alt det du finner av kirker, festivaler og underholdning her. Byen tiltrekker seg mange besøkende med muligheter for snøscooterturer, flotte innsjøer og gode skiforhold. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.