Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Limoges

Nyt områdets monumenter, interessante museer og kirker med en feriebolig i Limoges som base. Byen ønsker sine besøkende velkommen med fine parker, nydelige hager og flotte golfbaner. Kos deg med førsteklasses attraksjoner som St. Michel-des-Lions kirke og Musee National Adrien Dubouche. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Limoges

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Limoges et ypperlig sted å reise. Her er bare noen av områdets mest praktfulle særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Champ de Juillet-parken (0,7 km)
  • Jardin de l'Eveche (0,8 km)
  • Saint-Pardoux-sjøen (23,3 km)
  • Sagnatdammen (30,6 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Limoges

Fly til Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 7,2 km unna sentrum av byen.

Dersom du reiser med tog, kan du ta turen til Limoges-Bénédictins stasjon eller Limoges stasjon og utforske byen derfra.

Hvor bør jeg bo ved Limoges, FR?

I 2019 har vi 88 feriehus du kan velge blant i nærheten av Limoges. Med blant annet 42 Hus og 3 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Limoges finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Limoges?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 42 Hus i Limoges. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Limoges, finner du:

  • Villaer: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 14 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 14 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Leiligheter/sameie og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Limoges?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 38 ferieboligene med basseng vi har i Limoges. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.