Hvor bør jeg bo ved Kumulani?

I 2019 har vi 19 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kumulani. Med blant annet 17 Leiligheter/sameie og 2 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kumulani finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Kumulani?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Kumulani – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Kohala Estates: 34 ferieboliger
 • Sunset Ridge: 67 ferieboliger
 • Bluffs: 25 ferieboliger
 • Kulalani: 191 ferieboliger
 • The Cape: 102 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Kumulani?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 17 Leiligheter/sameie nær Kumulani. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Kumulani, finner du:

 • Hus: 2 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Kumulani?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 19 ferieboligene med basseng vi har nær Kumulani. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Kumulani?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 19 ferieboliger med onlinebooking og 10 med øyeblikkelig bekreftelse nær Kumulani. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Kumulani!

   Utforsk reisemål rundt Kumulani