Guide til reisemålet

Einbeck venter på deg med sine historiske plasser

Opplev Einbeck og alt det du finner av monumenter, kirker og interessante museer her. Byen ønsker sine besøkende velkommen med spennende guidede turer, flotte sykkelstier og spennende butikker. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Einbeck

Håper du å finne attraksjoner å besøke i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og opplev alt det som er så gøy med Einbeck. Her er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum:

  • Uslar vannpark (22,9 km)
  • Golf-Club Bad Salzdetfurth-Hildesheim (30,8 km)
  • Hainberg observatorium (33,3 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Einbeck

Flyplassen som ligger nærmest er Kassel (KSF-Calden). Herfra er det bare 55,2 km til sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du vurdere å fly til Hannover (HAJ), som ligger 72,7 km unna.

Om du heller vil ta tog, er hovedstasjonen Einbeck-Salzderhelden stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Einbeck, DE?

I 2019 har vi 63 feriehus du kan velge blant i nærheten av Einbeck. Med blant annet 14 Hus og 49 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Einbeck finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Einbeck?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Einbeck. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • St. Jacobi-kirken: 251 ferieboliger
  • Einbeck-Salzderhelden stasjon: 627 ferieboliger
  • Middelaldersk rådhus: 251 ferieboliger
  • Einbeck torg: 251 ferieboliger
  • Einbeck museum: 251 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Einbeck på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Einbeck?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 14 Hus i Einbeck. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Einbeck, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 49 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 49 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Einbeck?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med basseng vi har i Einbeck. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.