Guide til reisemålet

Palaja venter på deg med sin småbystemning

De botaniske hagene og de landlige omgivelsene er noe av det som gjør Palaja til et utrolig vakkert sted. Besøkende elsker det avslappende mijøet og at de får oppleve flotte restauranter. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Palaja

Flyplassen som ligger nærmest er Carcassonne (CCF-Pays Cathare). Den ligger 8,4 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du bestille fly til Castres (DCM-Mazamet), som ligger 43,8 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Palaja, FR?

I 2019 har vi 626 feriehus du kan velge blant i nærheten av Palaja. Med blant annet 225 Hus og 197 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Palaja finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Palaja?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Palaja. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Carcassonne stasjon: 1 264 ferieboliger
  • Slottet i Lastours: 1 174 ferieboliger
  • Verzeille stasjon: 1 212 ferieboliger
  • St. Julians og St. Basils kirke: 1 575 ferieboliger
  • Caunes Minervois klosterkirke: 1 370 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Palaja på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Palaja?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 225 Hus i Palaja. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Palaja, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 197 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 68 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 67 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Palaja?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 283 ferieboligene med basseng vi har i Palaja. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.