Hvor bør jeg bo ved Old Town, Bratislava?

I 2018 har vi 43 feriehus du kan velge blant i nærheten av Old Town. Med blant annet 43 Ettromsleiligheter og 42 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Old Town finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Old Town?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Old Town. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Bratislava sentralstasjon: 43 ferieboliger
  • Hviezdoslavovo-torget: 43 ferieboliger
  • St. Martins katedral: 43 ferieboliger
  • Presidentpalasset: 44 ferieboliger
  • Johann Palffy-palasset: 43 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Old Town på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter i Old Town?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 43 Ettromsleiligheter i Old Town. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Old Town, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 42 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Old Town?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 27 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Old Town. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.