Finn sted – Gavin

Hvor bør jeg bo ved Gavin, ES?

I 2018 har vi 193 feriehus du kan velge blant i nærheten av Gavin. Med blant annet 136 leiligheter og 15 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Gavin finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Gavin?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Gavin. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Jaca stasjon: 286 ferieboliger
 • Canfranc internasjonale stasjon: 274 ferieboliger
 • Rapitan festning: 284 ferieboliger
 • Klokketårn: 285 ferieboliger
 • Panticosa skiområde: 296 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Gavin på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Gavin?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 136 leiligheter i Gavin. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Gavin, finner du:

 • Hus: 15 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig ved skibakkene i Gavin?

Absolutt! Homeaway har 101 ferieboliger ved skibakkene til leie i Gavin. Du har også mange andre muligheter i Gavin og omegn, som:

 • Ved fjellet: 88 ferieboliger
 • På en golfresort: 57 ferieboliger
 • På landsbygda: 39 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Gavin?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 1 ferieboligene med sauna vi har i Gavin. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Velg en feriebolig for turen til Gavín

  Reis til Gavín og lei en feriebolig og opplev stedet på sitt aller beste. Denne byen har noe for enhver. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

  Attraksjoner i og rundt Gavín

  Skal du besøke Gavín for første gang, og lurer på hva du bør gjøre der? Cascada D'Os Lucas, Tena-dalen og Ibón de Piedrafita kan være verdt et besøk når du er i byen. En tur til Panticosa skiområde, Panticosa Gondola eller Angel Orensanz museum og kunst fra Serrablo kan også være veldig flott.