Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Blond

Opplev den unike karakteren til Blond ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Blond

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil du få den perfekte ferien i Blond. Dette er noen av områdets mest iøynefallende naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Saint-Pardoux-sjøen (20,7 km)
  • Sagnatdammen (26,1 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Blond

Fly til Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass), den nærmeste flyplassen, 24,5 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Blond, FR?

I 2019 har vi 72 feriehus du kan velge blant i nærheten av Blond. Med blant annet 26 Hus og 4 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Blond finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Blond?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Blond. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Limoges stasjon: 162 ferieboliger
  • Le Dorat stasjon: 160 ferieboliger
  • Limoges katedral: 160 ferieboliger
  • Verneuil-sur-Vienne stasjon: 186 ferieboliger
  • Limoges kunstmuseum: 162 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Blond på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Blond?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 26 Hus i Blond. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Blond, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 4 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 19 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 19 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Blond?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 26 ferieboligene med basseng vi har i Blond. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.