Guide til reisemålet

Dra til Ponziane-øyene med sine kunstgallerier

Områdets kunst og interessante museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Ponziane-øyene. Byen er kjent for skjønne øyer, fine parker og sjøutsikt. Når du i tillegg har den hyggelige lokalbefolkningen, vil du neppe bli skuffet. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Ponziane-øyene

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil ikke Ponziane-øyene skuffe deg. Her er noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Grotte di Pilato huler (4,4 km)
  • Ventotene Island (41,9 km)

Hvor bør jeg bo ved Ponza, IT?

I 2019 har vi 159 feriehus du kan velge blant i nærheten av Ponza. Med blant annet 56 Hus og 68 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Ponza finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Ponza?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 56 Hus i Ponza. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Ponza, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 68 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 18 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 72 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Båter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Ponza?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 6 ferieboligene med basseng vi har i Ponza. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.