Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Gracefield

Oppdag den unike sjarmen til Gracefield med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Transport

Transport i og rundt Gracefield

Fly til Ottawa, ON (YOW-Macdonald-Cartier internasjonale flyplass), den nærmeste flyplassen, som ligger 88,5 km fra sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Gracefield, QC, CA?

I 2019 har vi 51 feriehus du kan velge blant i nærheten av Gracefield. Med blant annet 12 Hus og 8 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Gracefield finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Gracefield?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 12 Hus i Gracefield. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Gracefield, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 8 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 19 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 19 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Gracefield?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 29 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Gracefield. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.