Hvor bør jeg bo ved Santiago (STI-Cibao internasjonale flyplass)?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 142 feriehus i Santiago (STI-Cibao internasjonale flyplass). Bo med familie og venner i ett av 32 Hus eller 88 Leiligheter/sameie . Mye bedre enn hotell!

Hvilket er det beste området å bo i nær Santiago (STI-Cibao internasjonale flyplass)?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Santiago (STI-Cibao internasjonale flyplass) – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Llanos de Gurabo I: 20 ferieboliger
 • La Zurza: 28 ferieboliger
 • Los Jardines: 33 ferieboliger
 • Gregorio Luperón: 16 ferieboliger
 • Cerro Alto: 16 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Santiago (STI-Cibao internasjonale flyplass)?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 32 Hus nær Santiago (STI-Cibao internasjonale flyplass). Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Santiago (STI-Cibao internasjonale flyplass), finner du:

 • Leiligheter/sameie: 88 ferieboliger
 • Villaer: 13 ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 76 ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Gjestehus og mye annet.

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Santiago (STI-Cibao internasjonale flyplass)?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 78 ferieboligene med basseng vi har nær Santiago (STI-Cibao internasjonale flyplass). Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Santiago (STI-Cibao internasjonale flyplass)?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 142 ferieboliger med onlinebooking og 101 med øyeblikkelig bekreftelse nær Santiago (STI-Cibao internasjonale flyplass). Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Santiago (STI-Cibao internasjonale flyplass)!