Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Champs-Romain

Oppdag den unike sjarmen til Champs-Romain med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Transport

Transportmuligheter i og rundt Champs-Romain

Fly til Perigueux (PGX), den nærmeste flyplassen, som ligger 38,4 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et passende fly, er det også mulig å fly til Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass), som ligger 47,7 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Champs-Romain, FR?

I 2019 har vi 189 feriehus du kan velge blant i nærheten av Champs-Romain. Med blant annet 81 Hus og 20 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Champs-Romain finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Champs-Romain?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Champs-Romain. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Chateau de Montbrun: 427 ferieboliger
  • La Coquille stasjon: 478 ferieboliger
  • Espace Meteorite: 291 ferieboliger
  • Chateau de Puyguilheim: 702 ferieboliger
  • Jumillac slott: 534 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Champs-Romain på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Champs-Romain?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 81 Hus i Champs-Romain. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Champs-Romain, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 20 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 44 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Champs-Romain?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 123 ferieboligene med basseng vi har i Champs-Romain. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.