Guide til reisemålet

Dra til Nigde med sine historiske plasser

Områdets historie og interessante museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Nigde. Byen tiltrekker seg mange besøkende med et levende studentmiljø, fine parker og spennende butikker. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Nigde

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil du få den perfekte ferien i Nigde. Dette er et par av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Melle Dostluk park (20 km)
  • Maresal Fevzi Cakmak park (22,2 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Nigde

Flyplassen som ligger nærmest er Nevsehir (NAV-Cappadocia). Den ligger 73,8 km unna sentrum.

Dersom du reiser med tog, kan du ta turen til Nigde Konakli Station eller Nigde Station og få sett mer av byen.

Hvor bør jeg bo ved Nigde, TR?

I 2019 har vi 68 feriehus du kan velge blant i nærheten av Nigde. Med blant annet 68 Leiligheter/sameie og 68 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Nigde finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Nigde?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Nigde. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Kjærlighetsdalen: 111 ferieboliger
  • Urgup museum: 111 ferieboliger
  • Nevsehir museum: 111 ferieboliger
  • Hasan-fjellet: 23 ferieboliger
  • Rosedalen: 111 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Nigde på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Nigde?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 68 Leiligheter/sameie i Nigde. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Nigde, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 68 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Nigde?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 23 ferieboligene med basseng vi har i Nigde. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.