Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Fohrde

Opplev den unike karakteren til Fohrde ved å bo i en feriebolig. Denne byen har noe for enhver. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Fohrde

Om du heller vil ta tog, kan du dra til Fohrde stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Fohrde, Havelsee?

I 2019 har vi 11 feriehus du kan velge blant i nærheten av Fohrde. Med blant annet 3 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Fohrde finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Fohrde?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Fohrde. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Friesack (Mark) stasjon: 75 ferieboliger
  • Bismark-tårnet: 132 ferieboliger
  • Ribbeck kirke: 188 ferieboliger
  • Ziesar kirke: 86 ferieboliger
  • Stadtmuseum im Frey-Haus: 194 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Fohrde på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Fohrde?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 3 Hus i Fohrde. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Fohrde, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Båter: 5 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Fohrde?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 2 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Fohrde. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.