Hvor bør jeg bo ved Polynesian Gardens, Siesta Key?

I 2018 har vi 21 feriehus du kan velge blant i nærheten av Polynesian Gardens. Med blant annet 15 Villaer og 3 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Polynesian Gardens finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Polynesian Gardens?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Polynesian Gardens – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

  • Lido Key: 360 ferieboliger
  • Oyster Bay: 32 ferieboliger
  • Palmer Ranch: 315 ferieboliger
  • Southgate: 3 673 ferieboliger
  • North Trail: 86 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Villaer nær Polynesian Gardens?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 15 Villaer nær Polynesian Gardens. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Polynesian Gardens, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 3 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Polynesian Gardens?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 21 ferieboligene med basseng vi har nær Polynesian Gardens. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

    Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Polynesian Gardens?

    Ja, Homeaway har et utvalg av 21 ferieboliger med onlinebooking og 13 med øyeblikkelig bekreftelse nær Polynesian Gardens. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Polynesian Gardens!