Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Blessy

Oppdag den unike sjarmen til Blessy med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Blessy

Er du på utkikk etter severdigheter å utforske i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og utforsk alt det som er så gøy med Blessy. Her er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

  • Clownland (13,6 km)
  • Saint Omer golfklubb (20,2 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Blessy

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Blessy et ypperlig sted å reise. Dette er noen av områdets mest bemerkelsesverdige naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Offentlige hager (13,2 km)
  • Jardin public (18,5 km)

Hvor bør jeg bo ved Blessy, FR?

I 2019 har vi 51 feriehus du kan velge blant i nærheten av Blessy. Med blant annet 14 Hus og 7 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Blessy finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Blessy?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 14 Hus i Blessy. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Blessy, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 7 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 20 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Blessy?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 14 ferieboligene med basseng vi har i Blessy. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.