AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Mariager venter på deg med sine kunstgallerier

Områdets kunst og interessante museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Mariager. Noe av det som er mest populært med byen er at den har fine parker. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Mariager

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Mariager et ypperlig sted å reise. Dette er noen av områdets mest bemerkelsesverdige særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Rold Skov (21,6 km)
  • Rebild Bakker nasjonalpark (24,2 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Mariager

Flyplassen som ligger nærmest er Aalborg (AAL). Herfra er det bare 51,1 km til sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, er det også mulig å fly til Århus (AAR), som ligger 52,9 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Mariager, DK?

I 2020 har vi 186 feriehus du kan velge blant i nærheten av Mariager. Med blant annet 171 Hus og 4 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Mariager finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Mariager?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 171 Hus i Mariager. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Mariager, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 4 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 11 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 4 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Mariager?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 7 ferieboligene med basseng vi har i Mariager. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.