Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Mariager?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Mariager. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Hadsund Bussterminal: 480 ferieboliger
 • Hobro stasjon: 41 ferieboliger
 • Støvring stasjon: 258 ferieboliger
 • Ulstrup stasjon: 107 ferieboliger
 • Randers Bussterminal: 293 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Mariager på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Mariager?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 230 Hus i Mariager. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Mariager, finner du:

  Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Mariager?

  Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 150 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Mariager. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

   Mariager venter på deg med sine kunstgallerier

   Områdets kunst og interessante museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Mariager. Noe av det som er mest populært med byen er at den har fine parker. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

   Opplev den fantastiske naturen i Mariager

   Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Mariager et ypperlig sted å reise. Dette er noen av områdets mest bemerkelsesverdige særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

   • Rold Skov (21,6 km)
   • Rebild Bakker nasjonalpark (24,2 km)