Hvor bør jeg bo ved Hombourg-Haut, FR?

I 2019 har vi 25 feriehus du kan velge blant i nærheten av Hombourg-Haut. Med blant annet 10 Gjestehus og 9 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Hombourg-Haut finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Gjestehus i Hombourg-Haut?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 10 Gjestehus i Hombourg-Haut. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Hombourg-Haut, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 9 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 9 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 5 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Hombourg-Haut?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 14 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Hombourg-Haut. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Book en feriebolig for turen din til Hombourg-Haut

  Nyt blant annet monumenter når du drar til Hombourg-Haut. Denne byen har noe for enhver. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

  Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Hombourg-Haut

  Håper du å finne de beste tingene å se og gjøre under oppholdet ditt? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt det som er så gøy med Hombourg-Haut. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

  • Golf de Faulquemont-Pontpierre (13,4 km)
  • Saarland Therme (20,1 km)
  • Golf-Club Saarbrücken (24,9 km)