AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Dra til Midlothian med sin hyggelige lokalbefolkning

Opplev den unike karakteren til Midlothian ved å bo i en feriebolig. Byen er kjent for gode muligheter for fugletitting, morsomme sportsarrangementer og flotte restauranter. Når du i tillegg har den hyggelige lokalbefolkningen, vil du neppe bli skuffet. AT&T Stadium og Globe Life Park in Arlington er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Midlothian

Har du lyst å finne de beste tingene å se og gjøre i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt Midlothian har å by på. Her er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

 • Dallas Zoo (33,7 km)
 • Tangle Ridge golfklubb (10,2 km)
 • Mansfield nasjonale golfklubb (12,6 km)
 • Hawaiian Falls Mansfield (12,7 km)
 • Red Oak Valley golfklubb (15,6 km)
 • Country Vise golfklubb (24,5 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Midlothian

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil ikke Midlothian skuffe deg. Dette er et par av områdets mest praktfulle naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Cedar Hill delstatspark (16,1 km)
 • Elmer W. Oliver Nature Park (16,6 km)
 • Mountain Creek Lake Park (26,2 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Midlothian

Flyplassen som ligger nærmest er Dallas, TX (DAL-Love Field). Herfra er det bare 43 km til sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du bestille fly til Dallas, TX (DFW-Dallas-Fort Worth internasjonale flyplass), som ligger 47,3 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Midlothian, TX, US?

I 2020 har vi 88 feriehus du kan velge blant i nærheten av Midlothian. Med blant annet 71 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Midlothian finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Midlothian?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 71 Hus i Midlothian. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Midlothian, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Midlothian?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 25 ferieboligene med basseng vi har i Midlothian. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.