Hvor bør jeg bo ved Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass)?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 807 feriehus i Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass). Bo med familie og venner i ett av 191 Hus eller 12 Bungalower . Mye bedre enn hotell!

Hvilket er det beste området å bo i nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass)?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass) – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Laveno: 57 ferieboliger
 • Cerro: 32 ferieboliger
 • Reno: 26 ferieboliger
 • Arolo: 28 ferieboliger
 • Sasso Moro: 17 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass)?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 191 Hus nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass). Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass), finner du:

 • Bungalower: 12 ferieboliger
 • Hytter: 12 ferieboliger
 • Sommerhus: 12 ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Ettromsleiligheter og mye annet.

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass)?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 208 ferieboligene med basseng vi har nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass). Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass)?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 807 ferieboliger med onlinebooking og 392 med øyeblikkelig bekreftelse nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass). Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass)!