Hvor bør jeg bo ved Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass)?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 890 feriehus i Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass). Bo med familie og venner i ett av 176 Hus eller 476 Leiligheter/sameie . Mye bedre enn hotell!

Hvilket er det beste området å bo i nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass)?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass) – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Laveno: 52 ferieboliger
 • Reno: 23 ferieboliger
 • Arolo: 22 ferieboliger
 • Cerro: 29 ferieboliger
 • Sasso Moro: 19 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass)?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 176 Hus nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass). Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass), finner du:

 • Leiligheter/sameie: 476 ferieboliger
 • Villaer: 155 ferieboliger
 • Hytter: 10 ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass)?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 242 ferieboligene med basseng vi har nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass). Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass)?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 890 ferieboliger med onlinebooking og 441 med øyeblikkelig bekreftelse nær Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass). Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Milan (MXP-Malpensa internasjonale flyplass)!