Hvor bør jeg bo ved Saint-Trivier-de-Courtes, FR?

I 2019 har vi 38 feriehus du kan velge blant i nærheten av Saint-Trivier-de-Courtes. Med blant annet 8 Hus og 5 Bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Saint-Trivier-de-Courtes finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Saint-Trivier-de-Courtes?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 8 Hus i Saint-Trivier-de-Courtes. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Saint-Trivier-de-Courtes, finner du:

 • Bungalower: 5 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 5 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 5 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Gjestehus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Saint-Trivier-de-Courtes?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 22 ferieboligene med basseng vi har i Saint-Trivier-de-Courtes. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Velg en feriebolig for turen din til Saint-Trivier-de-Courtes

  Oppdag den unike sjarmen til Saint-Trivier-de-Courtes med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

  Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Saint-Trivier-de-Courtes

  Leter du etter attraksjoner å besøke i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt Saint-Trivier-de-Courtes har å by på. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

  • Cave de Vire (17,2 km)
  • Golf de Macon la Salle (18,7 km)
  • Commanderie golfklubb (22,8 km)
  • Parc Aventure de la Bresse (25,5 km)