Hvor bør jeg bo ved Western Washington University (universitet), Bellingham?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 18 feriehus i Western Washington University (universitet). Bo med familie og venner i ett av 13 Leiligheter/sameie eller 11 Ettromsleiligheter . Mye bedre enn hotell!

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Western Washington University (universitet)?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Western Washington University (universitet). Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Sehome Hill Arboretum: 421 ferieboliger
  • Bellingham Station: 489 ferieboliger
  • Bellingham Cruise Terminal: 489 ferieboliger
  • Lake Padden Park: 273 ferieboliger
  • Cap Sante Boat Haven: 583 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Western Washington University (universitet) på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Western Washington University (universitet)?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 13 Leiligheter/sameie i Western Washington University (universitet). Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Western Washington University (universitet), finner du:

  • Ettromsleiligheter: 11 selvforsynte ferieboliger
  • Hus: 4 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Western Washington University (universitet)?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 17 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Western Washington University (universitet). Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.