Guide til reisemålet

Dra til Moosic med musikkmiljøet sitt

Områdets livemusikk og teatre er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Moosic. Byen er kjent for spennende butikker, gode skiforhold og hyggelige kaféer. Når du i tillegg har den hyggelige lokalbefolkningen, vil du neppe bli skuffet. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Moosic

Håper du å finne de beste tingene å se og gjøre i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt det som er så gøy med Moosic. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

  • Montage mountain waterpark (3,1 km)
  • Montage Mountain skiområde (3,2 km)
  • Lahey family fun park (11,5 km)
  • Wood winery (20,3 km)
Vær

Været i Moosic

Reisende elsker Moosic på grunn av forholdene for ski. Dersom du liker vinteraktiviteter, er mars, februar, desember og januar de beste månedene å reise. Da ligger snømengden på rundt 31.95 cm og temperaturene ligger i gjennomsnitt på -7°C.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Moosic

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Moosic et ypperlig sted å reise. Her er noen av områdets mest praktfulle særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Nei august-parken (6,8 km)
  • Lazy Brook Park (27,2 km)
  • Tobyhanna State Park (27,9 km)
Transport

Transport i og rundt Moosic

Fly til Wilkes-Barre, Pennsylvania (AVP-Scranton internasjonale flyplass), den nærmeste flyplassen, 3,5 km unna sentrum.