Hvor bør jeg bo ved St. Blaize Lighthouse (fyrtårn), Mossel Bay?

I 2019 har vi 35 feriehus du kan velge blant i nærheten av St. Blaize Lighthouse (fyrtårn). Med blant annet 16 Hus og 7 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av St. Blaize Lighthouse (fyrtårn) finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus nær St. Blaize Lighthouse (fyrtårn)?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 16 Hus nær St. Blaize Lighthouse (fyrtårn). Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær St. Blaize Lighthouse (fyrtårn), finner du:

  • Villaer: 7 ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 6 ferieboliger
  • Leiligheter/sameie: 6 ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær St. Blaize Lighthouse (fyrtårn)?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 15 ferieboligene med basseng vi har nær St. Blaize Lighthouse (fyrtårn). Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

    Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær St. Blaize Lighthouse (fyrtårn)?

    Ja, Homeaway har et utvalg av 35 ferieboliger med onlinebooking og 14 med øyeblikkelig bekreftelse nær St. Blaize Lighthouse (fyrtårn). Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til St. Blaize Lighthouse (fyrtårn)!