Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Tiszafured

Områdets monumenter og interessante museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Tiszafured. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Tiszafured

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil ikke Tiszafured skuffe deg. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Lake Tisza (16,8 km)
  • Hortobagy nasjonalpark (20,4 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Tiszafured

Flyplassen som ligger nærmest er Debrecen (DEB-Debrecen internasjonale flyplass). Herfra er det bare 57,7 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Tiszafured, HU?

I 2019 har vi 19 feriehus du kan velge blant i nærheten av Tiszafured. Med blant annet 15 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Tiszafured finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Tiszafured?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 15 Hus i Tiszafured. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Tiszafured, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Tiszafured?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 3 ferieboligene med basseng vi har i Tiszafured. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.