Hvor bør jeg bo ved Svarthodenes hus, Tallinn?

I 2019 har vi 85 feriehus du kan velge blant i nærheten av Svarthodenes hus. Med blant annet 10 Hus og 69 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Svarthodenes hus finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Svarthodenes hus?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Svarthodenes hus – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Kesklinn: 70 ferieboliger
 • Pohja-Tallinn: 45 ferieboliger
 • Kadriorg: 37 ferieboliger
 • Kalamaja: 41 ferieboliger
 • Tatari: 50 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Svarthodenes hus?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 10 Hus nær Svarthodenes hus. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Svarthodenes hus, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 69 ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 72 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med internett/wi-fi nær Svarthodenes hus?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med internett/wi-fi blant de 73 ferieboligene med internett/wi-fi vi har nær Svarthodenes hus. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Svarthodenes hus?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 85 ferieboliger med onlinebooking og 51 med øyeblikkelig bekreftelse nær Svarthodenes hus. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Svarthodenes hus!