Hvor bør jeg bo ved Juliet, Victoria?

I 2019 har vi 34 feriehus du kan velge blant i nærheten av Juliet. Med blant annet 5 Hus og 29 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Juliet finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Juliet?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Juliet – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

  • Central Saanich: 41 ferieboliger
  • Saanich East: 643 ferieboliger
  • Brentwood Bay: 21 ferieboliger
  • Gordon Head: 26 ferieboliger
  • Saanich West: 31 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Juliet?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 5 Hus nær Juliet. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Juliet, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 29 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med internett/wi-fi nær Juliet?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med internett/wi-fi blant de 34 ferieboligene med internett/wi-fi vi har nær Juliet. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

    Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Juliet?

    Ja, Homeaway har et utvalg av 34 ferieboliger med onlinebooking og 1 med øyeblikkelig bekreftelse nær Juliet. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Juliet!