Hvor bør jeg bo ved Kite Beach Hotel, Cabarete?

I 2019 har vi 25 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kite Beach Hotel. Med blant annet 22 Leiligheter/sameie og 2 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kite Beach Hotel finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Kite Beach Hotel?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Kite Beach Hotel – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

  • Playa Dorada Beach & Golf Club: 28 ferieboliger
  • Cerro alto: 54 ferieboliger
  • La Mulata I: 259 ferieboliger
  • Costa Dorada: 17 ferieboliger
  • Los Maestros: 54 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Kite Beach Hotel?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 22 Leiligheter/sameie nær Kite Beach Hotel. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Kite Beach Hotel, finner du:

  • Villaer: 2 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Kite Beach Hotel?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 21 ferieboligene med basseng vi har nær Kite Beach Hotel. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

    Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Kite Beach Hotel?

    Ja, Homeaway har et utvalg av 25 ferieboliger med onlinebooking og 7 med øyeblikkelig bekreftelse nær Kite Beach Hotel. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Kite Beach Hotel!