Hvor bør jeg bo ved Kite Beach Hotel, Cabarete?

I 2019 har vi 27 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kite Beach Hotel. Med blant annet 23 Leiligheter/sameie og 2 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kite Beach Hotel finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Kite Beach Hotel?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Kite Beach Hotel – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

  • Costa Dorada: 19 ferieboliger
  • Playa Dorada Beach & Golf Club: 29 ferieboliger
  • Cerro alto: 42 ferieboliger
  • La Mulata I: 258 ferieboliger
  • Pro Cab: 197 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Kite Beach Hotel?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 23 Leiligheter/sameie nær Kite Beach Hotel. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Kite Beach Hotel, finner du:

  • Villaer: 2 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Kite Beach Hotel?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 25 ferieboligene med basseng vi har nær Kite Beach Hotel. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

    Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Kite Beach Hotel?

    Ja, Homeaway har et utvalg av 27 ferieboliger med onlinebooking og 7 med øyeblikkelig bekreftelse nær Kite Beach Hotel. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Kite Beach Hotel!