Hvor bør jeg bo ved St. Katarinas kirke, Kraków?

I 2018 har vi 658 feriehus du kan velge blant i nærheten av St. Katarinas kirke. Med blant annet 624 Ettromsleiligheter og 617 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av St. Katarinas kirke finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær St. Katarinas kirke?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær St. Katarinas kirke – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Stare Miasto: 618 ferieboliger
 • Stare Podgórze: 274 ferieboliger
 • Warszawskie: 396 ferieboliger
 • Piasek Północ: 371 ferieboliger
 • Stradom: 529 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Ettromsleiligheter nær St. Katarinas kirke?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 624 Ettromsleiligheter nær St. Katarinas kirke. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær St. Katarinas kirke, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 617 ferieboliger
 • Hus: 26 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær St. Katarinas kirke?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 11 ferieboligene med basseng vi har nær St. Katarinas kirke. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær St. Katarinas kirke?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 658 ferieboliger med onlinebooking og 217 med øyeblikkelig bekreftelse nær St. Katarinas kirke. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til St. Katarinas kirke!