Hvor bør jeg bo ved Chauray, FR?

I 2018 har vi 54 feriehus du kan velge blant i nærheten av Chauray. Med blant annet 20 Hus og 14 Bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Chauray finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Chauray?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Chauray. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • La Crèche stasjon: 187 ferieboliger
 • Benet stasjon: 266 ferieboliger
 • Villeneuve-la-Comtesse stasjon: 345 ferieboliger
 • Sainte-Eanne La Mothe-Saint-Héray stasjon: 182 ferieboliger
 • Fors stasjon: 244 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Chauray på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Chauray?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 20 Hus i Chauray. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Chauray, finner du:

 • Bungalower: 14 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 14 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 14 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Ettromsleiligheter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Chauray?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 17 ferieboligene med basseng vi har i Chauray. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Chauray venter på deg med sin hyggelige lokalbefolkning

  Opplev den unike karakteren til Chauray ved å bo i en feriebolig. Den hyggelige lokalbefolkningen er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med flotte restauranter og spennende butikker. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.