Guide til reisemålet

Port Franks vil trollbinde deg med sin avslappende stemning

Innsjøene og dyrelivet er noe av det som gjør Port Franks til et utrolig vakkert sted. Det avslappende mijøet og de fotgjengervennlige gatene er veldig populært blant byens besøkende. Videre har byen dessuten både sjokoladebutikker og koselige kaffebarer. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Port Franks

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil du få den perfekte ferien i Port Franks. Dette er noen av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Pinery provinspark (6,9 km)
  • Grand Bend Beach (15 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Port Franks

Fly til Sarnia, ON (YZR-Chris Hadfield), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 41,8 km unna sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Port Franks, Lambton Shores?

I 2019 har vi 10 feriehus du kan velge blant i nærheten av Port Franks. Med blant annet 7 Hytter og 7 Sommerhus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Port Franks finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hytter i Port Franks?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 7 Hytter i Port Franks. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Port Franks, finner du:

  • Sommerhus: 7 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 7 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Port Franks?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 9 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Port Franks. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.