AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy

Hvor bør jeg bo ved Baton Rouge historiske bysentrum, Baton Rouge?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 19 feriehus i Baton Rouge historiske bysentrum. Bo med familie og venner i ett av 4 Hus eller 15 Leiligheter/sameie . Mye bedre enn hotell!

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Baton Rouge historiske bysentrum?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Baton Rouge historiske bysentrum. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Howard Wilkinson-broen: 96 ferieboliger
  • USS Kidd Veterans minnesmerke: 96 ferieboliger
  • Huey Long-statuen: 100 ferieboliger
  • Capitol Park Museum: 99 ferieboliger
  • Expressway Park: 92 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Baton Rouge historiske bysentrum på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Baton Rouge historiske bysentrum?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 4 Hus i Baton Rouge historiske bysentrum. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Baton Rouge historiske bysentrum, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 15 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 8 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Baton Rouge historiske bysentrum?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 8 ferieboligene med basseng vi har i Baton Rouge historiske bysentrum. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.