Hvor bør jeg bo ved Heidelberg, ZA?

I 2019 har vi 19 feriehus du kan velge blant i nærheten av Heidelberg. Med blant annet 7 Hus og 5 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Heidelberg finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Heidelberg?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 7 Hus i Heidelberg. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Heidelberg, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 5 selvforsynte ferieboliger
  • Leiligheter/sameie: 4 selvforsynte ferieboliger
  • Gjestehus: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Heidelberg?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 3 ferieboligene med basseng vi har i Heidelberg. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

    Heidelberg venter på deg med sin rike kultur

    Opplev Heidelberg og alt det du finner av kultur, kunst og interessante museer her. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.