Guide til reisemålet

Opplev omgivelser med flott sjøutsikt i Evje

Sjøen og de fantastiske omgivelsene vil garantert gjøre turen til Evje uforglemmelig. Byen tiltrekker seg mange besøkende med raftingmuligheter, gode kanoforhold og muligheter for kajakkpadling. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Evje

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil du få den perfekte ferien i Evje. Dette er noen av områdets mest bemerkelsesverdige naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Mineralparken (3,8 km)
  • Evje Mineralsti (6,6 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Evje

Flyplassen som ligger nærmest er Kristiansand (KRS-Kjevik). Herfra er det bare 46,1 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Evje?

I 2019 har vi 161 feriehus du kan velge blant i nærheten av Evje. Med blant annet 145 Hus og 14 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Evje finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Evje?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Evje. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Mineralparken: 97 ferieboliger
  • Evje Kyrkje: 123 ferieboliger
  • Evje Mineralsti: 116 ferieboliger
  • Dyreparken i Kristiansand: 75 ferieboliger
  • Birkenes Fidjetun Station: 52 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Evje på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Evje?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 145 Hus i Evje. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Evje, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 14 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 14 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Evje?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med basseng vi har i Evje. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.